Føflekkspesialisten

Føflekkfjering og sjekk - kosmetisk ansiktsbehandling og kirurgi - og mye mer...

Behandling av føflekker

Radiolase / radiobølge behandling

Radiobølge eller "Radiolase"er den nyeste og mest skånsomme metode for fjerning av føflekker, hudutvekster, små karnøster, små og større blodkar. 

Radiobølge varmer opp vevet i hudforandringen så presist at nesten ingen friskt vev skades. Huden regenererer seg - stort sett uten eller med minimal arrdannelse. Behandlingen er smertefritt og tar bare noen få minutter per føflekk.
Små blodkar Kirsebærflekker Hudutvekst og føflekk

Talgvorte Blå føflekk Hudutvekst


Alle disse godartete føflekker og hudforandringer egner seg utmerket til fjerning med radiobølge. Før behandlingen sjekkes alle føflekker med dermatoskop. Av mistenkelige områder taes det prøver for videre undersøkelse.Eksempel på fjerning av en aldersfelkk.

Fjerning av føflekker er helt smertefritt. Man kjenner ingenting.

Mer informasjon om radiobølge og laser...

Mer info om sol, solarium, solbeskyttelse og vitamin D...

Mer info om hudkreft her...

Flere behandlingsvideoer...

Kryo behandling

Kryo = frysing av hudforandringer. Kryobehandling fungerer bra på veldig overfladiske forandringer som solskader og noen aldersflekker. Også vorter reagerer bra på frysing.

Behandlingsresultatet viser seg oftest først etter ca. 3 uker.

Behandlingen utføres med en moderne N2O-pen som gir en temperatur på -82o C som gir en sikker effekt uten fare for overbehandling.

Kirurgisk fjerning

Radiobølge gir mye bedre kosmetiske resultater enn kirurgisk fjerning. Derfor bruker vi kirurgi bare ved hudkreft. Hudkreften skjæres bort under lokalbedøvelse uten smerter og sendes til undersøkelse. Såret lukkes etter plastiskkirurgiske prinsipper og med omhue for minst mulig arrdannelse. Skal vi bare ta en prøve av vevet er det oftest ikke nødvendig med sutur en gang.