Føflekkspesialisten

Føflekkfjering og sjekk - kosmetisk ansiktsbehandling og kirurgi - og mye mer...

Filler

Filler er substanser som settes under huden for å fylle ut områder hvor det ønskes mer substans. 

Oversikt over områder som egner seg for filler

 • Utfylling av rynker gir god effekt på:
  • sinnarynke
  • pannefold
  • neseleppefold
  • marionettlinjer (hudfold nedfor munnvikene)
  • overlepperynker (røykerynker)
  • tårefold og øyeringer
 • Utfylning av substanstap i:
  • kinnene
  • kinnben
  • øyelokk
 • Skulpturering av ansiktet:
  • løfte kinnben og gir dem mer utrykk
  • mer subtans og fylde til lepper
  • mange skjeve neser kan justeres med filler

Eksempler på før og etter:

UnderkjevelinjeKinneneMarionettelinjen, neseleppefold og underkjevelinjenNeseleppefold


Nyheter

 1. Belotero fra Merz har kommet på market i Norge og vi har fått inn de første sprøytene. 3. generasjonsfiller spesiell for de mindre rynkene som på overleppen. 
 2. Ellansé en langvarig filler med helt ny virkningsmekanisme. Les mer her.
 3. Radiesse - en ny langvarig filler fra firma Merz. Sikker og med utmerkete støtteegenskaper.
 4. Endelig en filler som er sikker og enget for området rundt øyene. Øyelokk, kråkeføtter og ikke minst tårefolden! Vi har Teosyal Redensity II.
 5. Teosyal Ultimate en filler som gir mye volum og varer i minst 18 måneder. Den egner seg for kinnben, tinning, underkjevekanten og kinnene. 
 6. Nese - veldig mange skjeve neser kan korrigeres med filler. Man ungår alle plager, down time og kostnader en neseoperasjon medfører.


Filler settes på plass med sprøyter. Vi bruker tynne nåler av høy kvalitet og det kan bedøves i forkant eller brukes filler med bedøvelse. 

Effekten synes med en gang. Noe vil gå litt tilbake de første dager, da den lette hevelsen fra behandlingen forsvinner. En sjelden gang kan man få et blåmerke på det behandlede område. Men oftest er man klar til å gå blant folk med en gang eller etter noen timer.

Skulle det hende at noen ikke er fornøyd med resultatet kan filler av hyaluronsyre fjernes med enzymet hyaluronidase. 

All undersøkelse og behandling utføres av spesialisert lege!

En henvisning er ikke nødvendig.


Forskjellige typer filler

Filler kan være resorberbar (taes med tiden opp av kroppen og forsvinner) eller ikke resorberbar. Jo lengre en filler varer jo større er faren for bivirkninger. Permanente filler medfører risiko for arrdannelse og infeksjon også etter lang tid med stygge forandringer i ansiktet til følge.

Derfor er fortsatt resorberbare filler mest brukt. Tidligere brukte man collagen, blant annet fra hanekammer. Så kom Restylane med hyaluronsyre som er kroppens eget sukkerstoff som ligger i kroppens bindevev og gjør at huden ser frisk og ung ut.

Hyaluronsyre brytes raskt ned av kroppen og fordøyes. Derfor er den i filler modifisert - krysslinket (molekylene er lenket til hverandre for å forsinke nedbrytingen). Den første på market var Restylane.

Andre produsenter har videreutviklet konseptet og optimalisert fremstilling av hyaluronsyren og de nyeste produkter har bedre egenskaper.

Vi bruker hyaluronsyre filler Teosyal av nyeste generasjon av sveitsisk produsent Teoxane i Geneve. Teosyal har optimalisert konsistens for naturlig utseende og følelse. Den finnes i 7 forskjellige varianter tilpasset de forskjellige områder i ansiktet. Virkninger varer i 6-18 måneder avhengig av type man velger.

Teoxane er en av de største produsenter av hyaluronsyrefiller i verden og en av de få som er godkjent til kosmetisk bruk i både Europa og USA.

Filler Radiesse fra den tyske firmaen Merz består av bite små kuler av calsiumhydroxyapatitt, et stoff som finnes naturlig i kroppen, blant annet i tenner og ben. Kulene får kroppen til å danne kollagen rundt dem før de løser seg opp. Volumen blir i minst 12 måneder. Det er en velutprøvd filler med god langtidsvirkning.

Eksempel på behandlingsområder for Radiesse


Mer informasjon under:


Ellanse er den nyeste filler i vårt utvalg. Den har en varighet på mellom 1 og 4 år. Avhengig av type som brukes. Les mer om den her.


Komplikasjoner som kan oppstår ved bruk av filler.

Les mer her...

Botox, Filler eller Pelleve?

Mange lurer på hva som er best egnet for behandling av rynker.

Alle de tre behandlingsalternativer kan på de fleste områder føre til lignende effekt.

Botulinumtoxin er noe bedre på rynker som oppstår gjennom overbruk av muskulatur, som i pannen, ved sinnarynke og kråkeføtter.

Filler egner seg mest der det foreligger substanstap. Effekten vises med en gang. Effekten kan doseres akkurat etter ønsket.

Pelleve-behandlingen har fordelen av lengre varighet, men behøver gjerne 2-3 behandlinger. Man ungår sprøyter for de som har sprøyteskrekk og den bruker kroppens egne mekanismer for å stramme huden.

Hva folk bestemmer seg for er ofte avhengig av det man har sett hos andre og hvilken filosofi man har rundt sitt eget utseende.

Alle tre alternativer er trygge og gir veldig sjelden bivirkninger, hvis behandlingener er utført av kvalifisert lege.

Filler kan utmerket kombineres med bruk av Botox/Xeomin eller med Pelleve-behandling. Kombinasjoner gir ofte en mer naturlig, mer vedvarende og helhetlig effekt.

Vi kaller kombinasjonen Liquid Facelift.


Flere spørsmål?

Tar det opp med oss! Vi svarer gjerne. 

Ved timen går vi nøye gjennom dine behov og dine ønsker. Vi analyserer ansiktet ditt og gir gjerne anbefalinger. Målet våres er å få de fornøyd og glad.


 Bestill time! 

 Priser