Føflekkspesialisten

Føflekkfjering og sjekk - kosmetisk ansiktsbehandling og kirurgi - og mye mer...

Hender - "håndlift"

Henden er vårt andre ansikt. 

Hende er alltid synlig, i motsettning til resten av kroppen. 

En spennende undesøkelse viser at forsøkspersoner kan gjette alderen til en person nokså presis bare ved syn av hendene.

De siste årene har det utviklet seg metoder som tillater å forynge hendene. Fra "Facelift" blir det til "Handlift" - håndløft. 

Her kombinerer man:

  • Fjerning av aldersflekker
  • Skrumping av vener
  • Filler

Behandlingen gjennomføres i flere omganger. Mellom 1-5 besøk kan være nødvendig. Det vanlige er 2-3 terminer.

Det er ikke alltid nødvendig å bruke alle tre behandlingsmetoder. Mange vil være mer en fornøyd etter fjerning av aldersflekker og eventuell skrumping av vener. Noen trenger bare filler i hendene. Da trenger man bare en termin.

Eksempel med kun bruk av filler (Radiesse)


Bedøvelses krem (Emla) kan brukes før behandlingen, hvis man ønsker å ikke kjenne noe i det hele tatt. Ingen av behandlingene er spesiell vonde.

All undersøkelse og behandling utføres av ansiktskirurg!


 Bestill time! 

 Priser 


Fjerning av aldresflekker

Flekkene fjernes skånsomt med radiobølge. Her varmes det øvre hudlaget som inneholder pigmentet opp og kan viskes bort. Radiobølgebehandlingen har en enorm presisjon, som overgår andre behandlinger. Effekten synes med en gang og derfor kan man behandle hudlag for hudla til alt pigment er fjernet.

Mer om radiobølgebehandling...

Skrumping av vener

Venene kan skrupes med radiobølge, her setter man inn en nål i årene og varmer opp innsiden av blodkaret, da vil den skrumpe. Eller man setter inn en stoff som heter Aethoxysklerol i venen som da skrumper med en gang.

Behandlingen kan også brukes på andre vener på kroppen og ansiktet.

Les gjerne mer om behandling av åreknuter og blodkar her...

Filler

Filler brukes til å fylle håndryggen hvis senene vises for tydelige. Også vener på håndryggen skjules delvis, slik at skrumping av vener ikke alltid er nødvendig.

Mer om filler...