Føflekkspesialisten

Føflekkfjering og sjekk - kosmetisk ansiktsbehandling og kirurgi - og mye mer...

Pellevé - facelift uten kniv

Pellevé er en vitenskaplig dokumentert metode for å øke collagen i huden. Det flotte med metoden er at den virker uten å gi "downtime" dvs. man kan vise seg rett etter behandlingen.


Behandlingen kjennes som en varm og avslappende massasje, mens radiobølgene aktiverer collagenproduksjonen i de dype hudområdene.


For mer informasjon besøk Pellevés internasjonale sider eller les mer nedenfor.

 Pellevé behandlingen utføres av dr. Siegfried Wenus og dr Kristian Haagensen


 Bestill time! 

 Priser 


Virkning

Pellevé fungerer best hos folk med lett til moderate rynker og maksimal moderat slapphet i huden. Det tilsvarer - avhengig av hudtype- alder mellom 35 og 65 år. Her kan man forvente mindre dype rynker og oppstramming av huden.

Rett etter behandlignen kan huden være lett rød og huden vil være strammere og vise mindre rynker. Denne effekten varer i opp til 72 timer. Deretter begynner collagendannelsen som varer i flere uker og måneder. Allerede etter 20-30 dager vil huden være strammere og rynkene være mindre synlige. 

Det anbefales minst to behandlinger i 4-8 ukers avstand. Ved utpregede rynker og slapp hud gjerne 3-4 behandlinger.


Siden effekten baserer seg på naturlig produksjon av collagen varer den til den innhentes av den aldersbetingede nedbrytingen igjen. Det er dokumentert synlig vedvarende effekt over 3 år. 

Mange ønsker derimot gjerne en oppfriskning med en behandling etter et år.

Hele ansiktet, inklusive øyelokkene, rundt munnen og halsen kan behandles.


Oftest velger man noen utvalgte områder først.

Resultatet er som en facelift uten kniv og arr.

Bakgrunn


Med alderen mister de dype hudlagene (dermis) collagen. Huden blir slappere og rynker vises.

På 1920-tallet utviklet man i Hollywood aggressiv kjemisk peeling. For første gang hadde man en effektiv påvirkning av collagendannelse. Dessverre med delvis fryktelige bivirkninger i form av avskallende hud og arr. Etterhvert kom CO2-laseren også med overbevisende effekt men flere uker og måneder med downtime pga. av hudforbrenninger. Deretter kom fraktionerte lasere som skyter små hul gjennom overhuden (epidermis) for å nå dermis. Også her foreligger det en betydelig downtime. 

Så kom elektrobølgebehandling med Thermage. Endelig kunne man nå de dype hudlagene uten å skade de overfladiske. Imidlertid hadde man problemer med å kontrollere oppvarmingen tilstrekkelig og behandlingen var ubehagelig og førte i noen tilfeller til uregelmessig skade av dypt fettvev med stygge hudinnsenkninger.

Firmaet Ellman i USA klarte så å utvikle Pellevé metoden som varmer opp akkurat det område man ønsker uten å påvirke for dype eller overfladiske hudlag. Siden dermisen som er målområdet ikke har varmereseptorer kjennes behandlingen bare som en deilig, noe varm massasje. Pasienten kan vise seg rett etter behandlingen.

Behandlingen er godkjent av den strenge amerikanske helsemyndigheten FDA.

Det er nesten ikke rapportert bivirkninger og ingen alvorlige i motsetning til alle andre metoder med effekt. 

Behandlingen kan kombineres med Botox for å gi huden ro ved kollagendannelsen etter behandlingen. Foreligger det overfladiske uregelmessigheter eller uren hud kan det kombineres med fruktsyre peeling hos Pia ved Vivoklinikken.